Over ons

Hallo, ik ben Ilse

Jouw consulente

Hallo, mijn naam is Ilse. In 2014 mocht ik van mijn passie mijn beroep maken en richtte ik Lingerie Naturelle op in het gezellige Landen. Als jouw persoonlijke consulente kan je bij mij terecht voor vertrouwelijk advies of vragen. Naast lingerie biedt Naturelle haar klanten ook een ruime keuze aan bad- en nachtmode voor haar en hem.

Alle topmerken met

Persoonlijk advies

Naturelle Biedt haar klanten een ruim aanbod aan topmerken tegen betaalbare prijzen. Maar belangrijker nog, is dat we sterk inzetten op persoonlijke service. Elke vrouw is uniek, heeft haar eigen maat en behoeften. Ons motto is METEN = WETEN. Door onze expertise zorgen we keer op keer voor de perfecte fit en voor een tevreden klant.

Gezellig shoppen in een

aangenaam kader

We beseffen maar al te goed dat het kopen van onze producten vaak een intieme aangelegenheid is. Onze winkel is daarom speciaal ingericht om het shoppen en passen zo aangenaam mogelijk te maken. We hebben een discrete, afsluitbare pas-zone ter beschikking met comfortabele fauteuils zodat zowel diegene die past, als diegene die wacht, het volledig naar zijn of haar zin heeft.

Kom langs!

Openingsuren

Dinsdag
10.00u - 18.00u*
Woensdag
10.00u - 18.00u*
Donderdag
10.00u - 18.00u*
Vrijdag
10.00u - 18.00u*
Zaterdag
10.00u - 18.00u*
Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
*'s Middags gesloten
12.30u - 13.30u