Contact

Gepaste lingerie voor elke vrouw!

Borstprotheses met aangepaste lingerie

Hebje door borstkanker een borstamputatie of een borstreconstructie ondergaan? Dan is een goed zittende prothese met passende lingerie een eerste stap om jezelf opnieuw vrouwelijk te voelen. Lingerie Naturelle in Landen gaat samen met jou op zoek naar hetgeen bij jou past. 

Wij werken met het merk Amoena, gespecialiseerd in prothesen en lingerie. Al hun borstprothese BH-modellen hebben een hoesje in de linker- en rechtercup. Hierdoor past de borstprothese volledig in de cup en wordt deze nagenoeg onzichtbaar. Een extra troef is dat je kan kiezen uit meerdere stijlen. Verkies je klassieke lingerie of ga je liever voor iets sensueel? Wij bieden je ruimschoots de keuzemogelijkheid!

Uw persoonlijke prothesiste

Een goede borstprothese is cruciaal voor je zelfvertrouwen en een goed gevoel. Een geschikte prothese is daarom maatwerk. Om in het beste advies te voorzien, werken wij samen met prothesiste Nathalie. Je maten worden deskundig en in alle discretie door haar opgenomen in onze ruime pashokjes. Nadien gidsen we je doorheen alle mogelijkheden voor je prothese en de passende lingerie. Onze service gaat altijd gepaard met de nodige discretie en vakkennis.

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over onze borstprotheselingerie en prothese BH’s of onze lingerie voor dames in Landen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Lingerie Naturelle
Contacteer ons!
011 96 02 37